ІІ та ІІІ місця в обласних кубкових змаганнях серед закладів професійної освіти з шашок та шахів серед дівчат

Шашки та шахи – це мудрі народні ігри. Як інтелектуальний спорт вони стали невід’ємною частиною загальнолюдської культури. Шашково-шахова боротьба – це змагання в витримці, логічності мислення. Навчитись добре грати в шашки або шахи далеко не легка справа, тому що ці ігри вміщують в собі труднощі, тонкощі і глибину мислення. На протязі кількох років занять цим інтелектуальним видом спорту викладачі фізичної культури Краєва Світлана Вікторівна та Юматов Євгеній Володимирович бачать користь цих ігор. Вони допомагають виховувати в дітях дисциплінованість, посидючість, вміння концентрувати увагу.

28 – 29.03.2019 року наші дівчата прийняли участь в обласних кубкових змаганнях серед закладів професійної освіти з шашок серед дівчат. В упорній боротьбі наші дівчата посіли ІІ місце.

28.02 – 01.03.2019 року наші дівчата прийняли участь в обласних кубкових змаганнях серед закладів професійної освіти з шахів серед дівчат, де вибороли ІІІ місце.

Склад призерів змагань:

Шашки

Гончар Таїсія – група № 13 «Декоратор вітрин. Адміністратор»

Кунак Валерія – група № 15 «Живописець. Флорист»

Лудан Анна – група № 15 «Живописець. Флорист»

Шахи

Сталенна Ксенія – група № 14 «Декоратор вітрин. Флорист»

Березовська Валерія – група № 15 «Живописець. Флорист»

Кунак Валерія – група № 15 «Живописець. Флорист»

На лінійці 02.04.2019р. учасники змагань були нагороджені грамотами та солодкими призами.

Бажаємо дівчатам подальших успіхів в наступних змаганнях.

Викладачі фізичної культури: Краєва Світлана Вікторівна та Юматов Євгеній Володимирович

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини, Спортивно-масова діяльність. Додати до закладок постійне посилання.