Запрошуємо на навчання за короткотерміновими програмами!

Запрошуємо на навчання за ваучерами від Державного центру зайнятості представників дорослого населення, що потребують навчання/ перенавчання для отримання професії:

  • Монтажник гіпсокартонних конструкцій 3-го розряду. Термін навчання – 6 місяців.

Орієнтовний початок навчання – жовтень 2024 року.

КОРОТКОТЕРМІНОВІ ПРОГРАМИ

З 2021 року державний навчальний заклад «Запорізьке вище професійне училище» – єдиний в Запорізькій області заклад, який є активним учасником програми «Професійне навчання з питань енергоефективності в Україні» («FUTURE PROFI»), що реалізується в рамках проєкту технічного співробітництва «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» від Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.

Завдяки підписаному меморандуму про співпрацю, заклад активно розвиває напрямок забезпечення професійного навчання за короткотерміновими програмами «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Передові системи термомодернізації будівель». Можливість отримати затребувані часткові професійні кваліфікації мають:

– учні училища, що опановують будівельні професії (інтегровано у навчальні плани);

– учні училища, що опановують інші професії (факультатив);

– мешканці Запоріжжя і області з числа дорослого населення, що потребують швидкого перенавчання для подальшого працевлаштування, у тому числі внутрішньо-переміщені особи.

Запрошуємо на навчання за короткотерміновими програмами із опанування частковими професійними кваліфікаціями* за напрямками:

  • Передові системи термомодернізації будівель і споруд (сертифікат на 60 годин).
  • Монтажник віконних та дверних конструкцій (сертифікат на 60 годин).

УВАГА! У 2024 році навчання для дорослого населення здійснюється за кошти проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», який реалізується ГО «Міжнародна фундація розвитку» за підтримки USAID.

Заняття відбуватимуться:

теоретичні уроки – у змішаному форматі (очні та дистанційні інтерактивні заняття);

виробниче навчання – в очному форматі (не менше 3 робочих днів) у спеціалізованій майстерні та на реальному виробничому об’єкті.

Календарна тривалість – 1,5 місяці, враховуючи гнучкий графік виконання етапів програми.

Наша адреса:

м. Запоріжжя, вул. Заводська 9 (біля Цирку, АС2 , Критого ринку)

Телефони для довідок:

+38 (068) 110-59-03

+38 (050) 087-27-15

* правова підстава до застосування поняття «часткові професійні кваліфікації» – Закон України № 2179-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функціонування національної системи кваліфікацій»

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.