Проходження навчально-виробничої практики здобувачами освіти групи № 19

Проходження практики –невід’ємна частина процессу підготовки фахівців до майбутньої трудової діяльності.

Виробнича практика є обов’язковою частиною професійної підготовки фахівців і основною складовою освітнього процесу у навчальному закладі. Вона покликана забезпечити закріплення теоретичних знань та набуття професійних навичок і вмінь здобувачів освіти, адаптувати їх до майбутньої роботи за професією.

Здобувачі освіти навчальної групи № 19 за професією «Оператор комп’ютерного набору. Адміністратор» згідно з навчальними планами та програмами проходять навчально-виробничу практику на підприємствах, установах, організаціях міста Запоріжжя та області, а саме: ТОВ «Соціальні ініціативи Запоріжжя», ПП Євтушенко В.Ю., ФОП Генцман О.В., ФОП Левіт О.Л., ТОВ «Омега», ПАТ «Запсистемавтоматика», ТОВ «Омега», ТОВ «Сан-Глас», ФОП Карякіна В.О. та інші.

Головна мета виробничої практики – це вдосконалення набутих знань, практичних навичок для досягнення встановленого рівня кваліфікації відповідних робітничих професій, а також забезпечення соціальної, психологічної і професійної адаптації в трудових колективах.

Майстер виробничого навчання                             Ольга Рагімова

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.