Проходження навчально-виробничої практики здобувачами освіти групи № 13

Проходження практики – невід’ємна частина процесу підготовки фахівців до майбутньої трудової діяльності.

Виробнича практикає обов’язковою частиною професійної підготовки фахівців і основною складовою освітнього процесу у навчальному закладі. Вона покликана забезпечити закріплення теоретичних знань та набуття професійних навичок і вмінь здобувачів освіти, адаптувати їх до майбутньої роботи за пофесією.

Здобувачі освіти навчальної групи №13 за професією «Декоратор вітрин. Адміністратор» згідно з навчальними планами та програмами проходять навчально-виробничу практику на підприємствах, установах, організаціях міста Запоріжжя та області, а саме: ТОВ «Вента Рітейл», ТОВ «Блу Оушен Солюшинс», ФОП Бородіна В.В., ПАТ «Запоріжвогнетрив», ТОВ «Кідзон», ТОВ «Укрпродторг-Сервіс», КП «Водоканал», ТОВ «Морана», ФОП Пугач В.В. (поліграфічний центр), ТОВ «Сільпо та інші.

Головна мета виробничої практики – це вдосконалення набутих знань, практичних навичок для досягнення встановленого рівня кваліфікації відповідних робітничих професій, а також забезпечення соціальної, психологічної і професійної адаптації в трудових колективах.

Майстер виробничого навчання                             Ольга Рагімова

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.