Перший досвід «Флористів» на підприємстві

Згідно з навчальними планами та програмами, здобувачі освіти групи № 14 за професією: «Декоратор вітрин. Флорист» після отримання знань з теоретичного навчання за даною професією, виходять на виробничу практику на підприємства. Проходження навчально-виробничої практики є невід’ємною частиною процесу підготовки фахівців до майбутньої трудової діяльності.

У ДНЗ «Запорізьке ВПУ» навчають справжніх фахівців флористів які займаються оздобленням нашого життя яскравими емоціями, здобувачі освіти вміло володіють технікою провадження природної краси у захопливе дійство, віртуозно співпрацюють зі самою природою.

Учні успішно проходять виробничу практику на підприємствах міста та області, таких як АТ «МОТОР СІЧ»,ТОВ «Видавничий Будинок Кераміст», ФОП Савіна (флористична майстерня), Дитячий садок № 135 «Лебідь». Під час проходження виробничої практики, здобувачі освіти використовують знання, вміння та навички, яких вони набули на уроках теоретичного та виробничого навчання в стінах нашого закладу освіти.

Майстер виробничого навчання      Аліна Гудзь

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.