Перша виробнича практика групи № 18

Потреба у фахівцях професії «Оператор комп’ютерного набору» постійно зростає, адже сфера використання персональних комп’ютерів охоплює практично усі види діяльності людини, пов’язані зі сприйняттям, обробкою і передачею інформації і вже зараз неможливо уявити існування людини без електронно-обчислювальних машин.

Згідно з навчальними планами та програмами здобувачі освіти групи № 18 за професією «Оператор комп’ютерного набору. Адміністратор», після отримання первинних знань, вмінь та навичок на уроках виробничого та теоретичного навчання в стінах закладу освіти, проходять навчально-виробничу практику на державних та приватних підприємствах міста Запоріжжя та області, а саме: ПрАТ «Дніпроспецсталь», ТОВ «Обрій», ПрАТ «Новополтавський кар’єр», ТОВ «Полтавка-1», ТОВ «Місто для людей Енергодара» ПАТ ФФ «Віола» та інші.

Проходження навчально-виробничої практики є невід’ємна частина процесу підготовки фахівців до майбутньої трудової діяльності, що вимагає високого рівня розвитку таких особистих якостей, як інтерес до професії, дисциплінованість, старанність, ввічливість, уважність, акуратність, точність і швидкість рухів рук, і розумових операцій.

Майстер виробничого навчання                                Ксенія Кішко

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.