Ми за здоровий спосіб життя!

Фізичне і моральне здоров’я – показники всебічного розвитку особистості.

Добре, міцне здоров’я — головна умова повноцінного життя. Здоров’я допомагає реалізувати свої плани, успішно розв’язувати життєві завдання й долати труднощі. Для того щоб люди були не тільки фізично, а і соціально здоровими, за висловом Гіппократа, вони мають дотримуватися «благопристойної поведінки»

Однак стан здоров’я юних українців останнім часом викликає тривогу.

Саме підлітковий вік характеризується кризою. Тому комплексна робота педагогів ДНЗ ЗВПУ  спрямована на формування у підлітків особистісних ресурсів, що забезпечують домінування цінностей здорового способу життя, дієвої установки на відмову від прийому алкогольних напоїв.

На виконання  вищевказаних завдань, 10 вересня  2019р.  у  ДНЗ ЗВПУ  із здобувачами освіти, які мешкають у гуртожитку викладачі  спецдисциплін Войтюк Тетяна Миколаївна та Орел Наталя Григорівна провели виховну годину «Ми за здоровий спосіб життя»

Тетяна Миколаївна та Наталя Григорівна зупинилися конкретно на проблемі раннього вживання алкоголю, що приводить до інтенсивного розвитку алкогольної хвороби, деградації особистості підлітка. Викладачі  за допомогою фото та відеоматеріалів повідомили здобувачам освіти  про негативні наслідки вживання алкоголю будь-якої міцності.

Наприкінці, всі присутні  погодилися з тим, що  комфортне  і щасливе  життя можливе і  без додаткових допінгів, яким і є алкоголь.

Викладач Войтюк Тетяна Миколаївна

Викладач Орел Наталя Григорівна

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини, Соціально-педагогічна діяльність. Додати до закладок постійне посилання.