БЕЗПЕКА НА ДОРОЗІ – ЦЕ БЕЗПЕКА ЖИТТЯ!

Важливою складовою безпеки життєдіяльності людини є правила поведінки під час дорожнього руху, недотримання яких призводить до страшних наслідків. Ця проблема є доволі актуальною в соціально-психологічному аспекті і потребує пошуку ефективних шляхів розв’язання.

Організація Об’єднаних Націй, відповідаючи на виклики часу, проголосила 2011 – 2020 роки Десятиліттям дій з безпеки дорожнього руху. Тож послідовне проведення освітньої та профілактичної роботи з учнівською молоддю щодо усвідомлення ними неприпустимості порушень дорожньої дисципліни та розуміння небезпеки їх наслідків є нагальним.

З метою формування вмінь та навичок соціокультурної та безпечної поведінки на вулицях міста, у транспорті, залежно від умов організації руху на дорозі, 09 вересня 2019 року у Запорізькому вищому професійному училищі було організовано інформаційно-просвітницький захід «Безпека на дорозі – це безпека життя» з запрошенням інспекторів Управління патрульної поліції в Запорізькій області лейтенанта поліції Касьян Вікторію Павлівну, лейтенанта поліції Березкіну Ганну Олександрівну та лейтенанта поліції Євстратова Владислава Ігоровича.

Інспектори Управління патрульної поліції ознайомили здобувачів освіти із можливими небезпечними ситуаціями під час дорожнього руху та способами їх запобігання. В цікавій інтерактивній формі повторили вже відомі правила дорожнього руху з боку пішохода і водія, та переглянули тематичний відео ролик.

Бережімо одне одного і не забуваймо, що життя людини – це найвища цінність.

Соціальний педагог Сєргєєва Олена Анатоліївна

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини, Соціально-педагогічна діяльність. Додати до закладок постійне посилання.