Майбутній захисник України!

14 жовтня, в день Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем Українського козацтва, наш народ відзначає державне свято – День захисника України. Саме цього дня вшановується мужність та героїзм захисників незалежності й територіальної цілісності України, віддається шана військовим традиціям українського народу. Цей день – не просто дата в календарі, а одне з найвизначніших свят, це свято мужності й військової доблесті.

З метою формування і розвитку мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних силах України, виховання української молоді в дусі військових традицій українського народу, 12 жовтня  класний керівник  групи  № 14 «Декоратор вітрин. Флорист» Войтюк Тетяна Миколаївна  провела  інтерактивний виховний захід – вікторина «Майбутній захисник України!».

Здобувачі освіти ознайомилися  з історією свята  Дня захисника України та пригадали традиції славного українського козацтва. Після виступів спікерів,  відбулося активне обговорення, під час якого байдужих не виявилося, адже мужність, звитяга, розум та козацька слава наших прадідів червоними нитками прописана на сторінках літопису. Виступи урізноманітнювали мультимедійні презентації та відеоролик.

14 жовтня має бути святим днем не лише для православних християн, але й для всіх свідомих громадян: ми не повинні бути байдужими до минулого рідного краю. У цей складний для України час потрібно знаходити те, що єднає нас – різних, проте рівних громадян вільної держави. Радісно, що українська молодь ревно береже історичну пам’ять нашого народу і популяризує його традиції.

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.