Тиждень фізичної культури і спорту

Мабуть неможливо переоцінити важливість фізичного виховання для гармонійного і всебічного розвитку особистості. Саме тому, в Державному навчальному закладі «Запорізьке вище  професійне училище» велика роль приділяється урокам фізичної культури та участі в спортивних змаганнях міста та області.

З 21.09.2020 по 02.10.2020 рр. у ДНЗ «Запорізьке ВПУ» було проведено Тиждень фізичної культури і спорту. Вже традиційно, програма тижня була надзвичайно насиченою, та передбачала заходи різного роду. Так були проведені:

  • змагання зі стрибків у довжину з місця;
  • змагання з підтягуванням на перекладині;
  • змагання з шашок серед здобувачів освіти училища;
  • турнір серед учнів з настільного тенісу;
  • дружня зустріч з міні-футболу між першим та другим курсами;
  • дружня зустріч з волейболу між першим та другим курсами;

Окрім зазначених заходів, відбувся конкурс з найкращих агітаційних малюнків та лозунгів для популяризації здорового способу життя.

Згідно плану, протягом Тижня фізичної культури і спорту у всіх навчальних групах були проведені бесіди, диспути на спортивну тематику, ігрові естафети та Олімпійські уроки.

Впродовж тижня робота викладачів фізичної культури закладу Шевченко Світлани Борисівни та Сакальского Володимира Сергійовича  була спрямована на: збереження, зміцнення та примноження здоров`я, пропагування здорового способу життя; формування необхідних знань в галузі фізичної культури і спорту; залучення здобувачів освіти училища до систематичних занять фізичними вправами; виховання любові до фізкультури та спорту; виховання у підлітків почуття дисциплінованості, витримки, спортивного азарту; вдосконалення фізичних вмінь й навичок здобувачів освіти, забезпечення їх рухової активності, сприяння поліпшенню емоційного настрою.

З впевненістю можна зазначити, що проведенням та результатами тижня залишились задоволені як здобувачі освіти, так і працівники закладу освіти. Бажаємо здобувачам освіти подальших успіхів та натхнення, перемог у міських та обласних спортивних змаганнях!!!

Викладачі фізичної культури Сакальськй Володимир, Шевченко Світлана

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини, Спортивно-масова діяльність. Додати до закладок постійне посилання.