Крокуємо в ногу з часом!

Державний навчальний заклад «Запорізьке вище професійне училище» завжди крокує в ногу з часом. Адже це є запорукою підготовки висококваліфікованих робітників, які, з легкістю, можуть працювати з будь-якими, навіть найсучаснішими, матеріалами.

ГАРМАШ Валентина Іванівна, старший майстер, наразі, налагоджує тісний взаємозв’язок з ТМ «Єльф Декор» з приводу співпраці з навчальним закладом.

ТМ «Єльф Декор» виготовляє найсучасніші вишукані матеріали для виконання високоякісної штукатурки та декорування інтер’єрів. 28 листопада 2019 року команда даної торгової марки, яка складається з фахівців-декораторів, розпочала підготовку до проведення семінару для здобувачів освіти ДНЗ «Запорізьке ВПУ». Вони привезли комплект відео-майстер-класів (з ними Ви можете ознайомитися на блозі старшого майстра ГАРМАШ В.І. найближчим часом) та зразки матеріалів, для проведення майстер-класів на базі училища.

Їх поява викликала у здобувачів освіти, викладачів та майстрів виробничого навчання неабиякий інтерес. Вони задавали дуже багато питань щодо якості матеріалів, особливостей їх застосування тощо і фахівці, з готовністю, на них відповідали.

Найближчим часом висококваліфікована команда фахівців-декораторів проведе в училищі низку майстер-класів.

Старший майстер Валентина ГАРМАШ

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.