Відкритий урок виробничого навчання

Відкритий урок — це знаменна подія у житті кожного майстра виробничого навчання. На занятті виявляється професійна придатність педагога, вміння подати себе і свої знання, уміння, навички, здатність вибирати вірні методики навчання.

Сьогодні 29 листопада 2019 року майстер виробничого навчання МОСКАЛЕНКО Степан Петрович проводив відкритий урок з теми «Ремонт штукатурки». Оскільки він має багатий досвід – молодим майстрам, які були присутні на уроці виробничого навчання, було дуже цікаво та повчально.

Здобувачі освіти були в спеціальному одязі та мали засоби індивідуального захисту. Вони чудово розуміли Степана Петровича та із захопленням слухали вступний інструктаж.

Та, коли майстер виробничого навчання розпочав демонструвати практичні навички виконання ремонтних робіт у кабінках, здобувачі освіти та молоді педагоги намагалися запам’ятати все до найменших подробиць: послідовність виконання робіт, рухи, правильне положення тощо.

Для всіх починаючих і недостатньо досвідчених майстрів виробничого навчання відвідування відкритих уроків кращих педагогів є справжньою школою педагогічної майстерності.

Майстер виробничого навчання Альона КУЛІШ

Майстер виробничого навчання Степан МОСКАЛЕНКО

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.