Україна –країна нескорених!

«Україна – це країна гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

З нагоди цієї дати, 27 листопада 2019 року, майстри виробничого навчання Бурдейна Любов Михайлівна та Кривко Ніна Петрівна провели виховну годину на тему: «Україна –країна нескорених!» зі здобувачами освіти групи №19 за професією: «Оператор комп’ютерного набору, Адміністратор» та групи №09 за професією: «Агент з постачання, Оператор комп’ютерного набору» На виховному заході була присутня заступник директора з навчально-виховної роботи –Паскарь Наталія Юріївна.

Майстри виробничого навчання розповіли , що у День Гідності і Свободи ми віддаємо шану пам’яті Героям Небесної Сотні, великому братству безстрашних українців,  яке заплатило у 2014 році найвищу ціну за свободу нашої держави, змінило хід її історії.

Тоді ми не знали, що війна, яка триватиме не один рік, забере на небеса ще не одну сотню героїв. На превеликий жаль, з вини безжалісного російського агресора, до сьогодні вже тисячі українців загинули, обороняючи мирне життя і незалежність України. Але перша Небесна сотня героїв, залишатиметься навіки у пам’яті українського народу, головним символом справжнього, безкомпромісного патріотизму.

          Здобувачи освіти переглянули документальний фільм про загиблих у Донецькій області військових Запорізької області.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять усіх патріотів, які віддали життя за майбутнє України.

Події Революції Гідності – важкий іспит для України. Він продовжується й донині. Віримо у свої сили, віримо у правду, віримо у майбутнє!

Народ мій є,

Народ мій завжди буде,

Ніхто не переможе мій народ!

Майстер виробничого навчання                              Любов БУРДЕЙНА

Майстер виробничого навчання                              Ніна КРИВКО

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.