Карантин – час для самоосвіти та самовдосконалення

Знання педагога вимагають постійного вдосконалення. Що особливо актуально в епоху гаджетів та стрімкого розвитку технологій. Як тримати руку на пульсі сучасної освіти та завжди бути в курсі унікальних освітніх методик? У цьому українським педагогам допомагають  вебінари та майстер-класи.

Не варто думати, що самоосвіта потребує вкладання великих коштів. Так, вам інколи доводиться купувати робочі матеріали чи посібники. Хоча й книжок сьогодні вдосталь у вільному доступі на інтернет-ресурсах як України, так й інших країн світу. Один із доступних та дійсно ефективних способів не втрачати своєї кваліфікації та бути на крок попереду своїх  колег – це майстер-класи для педагогічних працівників від Науково-методичного  центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області.

НМЦ ПТО у Запорізькій області надав можливість педагогам всіх ланок підвищити свій професійний рівень, навіть у режимі ізоляції.Сайт Дистанційного навчання НМЦ ПТО став платформою для неформальної освіти педагогів  Запорізької області. За півтора місяця було розроблено  цілих 16  інформативних та практично орієнтованих майстер-класів!

Майстер-класи проводить методист Осіна Наталя Анатоліївна. Наталя Анатоліївна — це досвідчений професіонал, який ділиться своїм досвідом, відповідає на всі численні питання курсантів,дає зворотний зв’язок  у будь який час, і це не  літературна метафора. Але на мою думку, саме головне, пані Наталя допомагає набути педагогам, конкретних практичних інформаційних компетентностей, які так нам необхідні.

Для навчання, необхідно на сайті Дистанційного навчання  НМЦ ПТО у Запорізькій області лише обрати потрібний майстер-клас, зареєструватися та поринути в атмосферу навчання  у будь-який зручний для Вас час!

Отже, джерел для самовдосконалення навіть у часи, коли звичний  ритм життя порушують непередбачувані обставини, не бракує. Головне, не припиняти безперервний процес пізнання нового й не забувати дбати про своє здоров’я.

Викладач ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище»

 Войтюк Тетяна Миколаївна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.