З майстерністю люди не народжуються, але здобутою майстерністю пишаються!

З безлічі професій дуже складно обрати ту єдину, яка припаде до душі та буде приносити прибуток. На сучасному ринку праці дуже велика конкуренція серед випускників різних навчальних закладів. Широке використання інформаційних і комп’ютерних технологій, швидке впровадження досягнень науки й техніки у виробництво в умовах ринкового середовища – все це повинні враховувати абітурієнти при виборі майбутньої професії.

Здобувачі освіти ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» групи № 07, впродовж півтора роки здобували освіту за професією «Оператор комп’ютерного набору. Контролер-касир». І ось, 17 січня 2020 року, відбулась Державна кваліфікаційна атестація з цієї професії.

Здобувачі освіти представили дипломні роботи відповідно до рівня кваліфікації Контролер-касир 2-го розряду на теми: «Організація робочого місця контролера-касира», «Планування торгівельного залу магазину та його вплив на організацію торгово-технологічного процесу», «Порядок ведення книги обліку розрахункових операцій та розрахункової книжки», «Права і функціональні обов’язки контролера-касира 2-го розряду» та інші. При отриманні знань за професією учні підтвердили вміння та навички при роботі на касових апаратах, що допомогло їм в подальшому працевлаштуванні на підприємствах міста.

Захист пройшов на високому організаційному та методичному рівні. Випускники показали свій фаховий рівень з професії та довели, що гідні кращих робочих місць на  підприємствах міста Запоріжжя та області.

Члени Державної комісії побажали випускникам успіхів на життєвому шляху, самореалізації в професійній діяльності та нових досягнень.

Викладач спеціальних дисциплін Стрілець Наталія Валеріївна

Майстер виробничого навчання Кривко Ніна Петрівна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.