ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ

Методична комісія класних керівників – є структурним підрозділом системи управління виховним процесом в Запорізькому вищому професійному училищі, який координує науково-методичну та організаційну роботу класних керівників груп, в яких навчаються і виховуються здобувачі освіти певної вікової категорії.

Тема, над якою працює методична комісія: «Формування професійної майстерності та інноваційної культури класних керівників, відповідно до завдань модернізації освіти, як умова всебічного розвитку та формування ключових компетентностей учнів».

З метоюпідвищення теоретичного, науково-методичного рівня підготовки класних керівників з питань психології та педагогіки виховної роботи, озброєння їх сучасними виховними технологіями та знаннями сучасних форм і методів роботи, щомісяця проводяться засідання методичної комісії.

04 лютого 2019 року проведено чергове засідання МК, на якому була присутня заступник директора з навчально-виховної роботи Паскарь Наталя Юріївна.

Заступник директора мала змогу переглянути документацію методичної комісії класних керівників, яку очолює соціальний педагог Сєргєєва Олена Анатоліївна, та документацію кожного класного керівника.

На засіданні комісії обговорювався план діяльності на ІІ півріччя, розглядався педагогічний досвід роботи класних керівників, які атестуються в цьому році.

Голова методичної комісії класних керівників Сєргєєва О.А. наголошувала на використанні єдиних принципових підходів до виховання і соціалізації учнів.

Головне завдання, яке поставила заступник директора з НВР Паскарь Н.Ю. перед класними керівниками навчальних груп – це підвищення науково-методичного рівня виховної роботи.

Голова МК класних керівників Сєргєєва О.А.

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.