ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю.

Понад 140 країн підтримали ідею Дня безпечного Інтернету, мільйони людей в усьому світі об’єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн.

З метою виховання інформаційної культури учнів, засвоєння правил безпечної роботи в Інтернеті, розвитку логіки, кмітливості, в групах № 08 (професія «Оператор комп’ютерного набору. Агент з постачання») та № 13 (професія «Адміністратор. Декоратор вітрин») було проведено просвітницьку бесіду на тему: «Безпечний Інтернет».

Соціальний педагог Сєргєєва Олена Анатоліївна разом з учнями досліджувала позитивні і негативні сторони Інтернету та сприяла обізнаності учнів щодо небезпеки, яка існує в Інтернеті.

Юнаки та дівчата отримали буклети і засвоїли головні правила безпечної роботи в Інтернеті.

Підвищення освіченості здобувачів освіти Запорізького вищого професійного училища з питань безпечного інтернету дозволить їм зробити акцент на позитивному використанні технологій та сприятиме створенню більш безпечної онлайн-спільноти.

Соціальний педагог Сєргєєва О.А.

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини, Соціально-педагогічна діяльність. Додати до закладок постійне посилання.