Відкритий виховний захід – День Збройних Сил України

6 грудня українці відзначають державне свято –День Збройних сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Дата приурочена до дня ухвалення Закону України «Про Збройні сили України» – подія відбулася саме 6 грудня 1991 року.

Насправді цей день, саме під час війни, став дуже вагомим, рідним і найщирішим святом для всіх українців. Тому саме 6го грудня, майстер виробничого навчання Олександр Коноваленко групи 04\22 за професією «Маляр.Штукатур. Лицювальник – плиточник» вирішив провсети свій відкритий виховний захід.

Діти були у захваті від того, що  майстер  виробничого навчання, вирішив саме у цей день провести виховну годину, бо у кожного з них є рідні, друзі, батьки, знайомі,  пов’язані з ЗСУ.

Під час уроку діти ділились інформацією, щодо виникнення Української армії. Павлюченко Галина розповіла про історію Запорізьких козаків, після чого провела цікаву вікторину.  Станіслав Макаркін порадував власними віршами. А Олександр Цвятков розповів про історичні події пов’язані з воїнами УПА та формуванням сучасних Збройних Сил України.

Виховна година виявилась дуже патріотичною та щирою.

Віримо у ЗСУ – віримо у Перемогу!

Майстер в.н.                                                         Олександр Коноваленко

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.