Всі ми різні, але ми всі рівні

«Всі ми різні, але ми всі рівні»

З такої цитати 02.12.2022 в групі 01/22 «Монтажник ГКК. Лицювальник-плиточник» розпочалася виховна година присвячена Міжнародному дню людей з обмеженими можливостями.

Кожного року 3 грудня в усьому світі відзначається цей день. Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентуючи увагу суспільства на перевагах які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному та культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язки виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

Міжнародний день людей з обмежаними можливостями існує, щоб упевнитися в тому, що екологічні та соціальні бар’єри визначення і допомогти всім працювати разом, щоб їх подолати.

Класний керівник Надія ВИСОЧИНЕНКО та майстер в/н В’ячеслав РУБАН була донесена інформація про цей значний день для кожної країни та нагадали, що в нашому навчальному закладі теж навчаються учні з різного роду інвалідності і щоб вони були толерантними та доброзичливими до цих здобувачів освіти.

«Ми ніколи не будемо викорінювати порушення здоров’я ……але, подолавши бар’єри, ми викорінимо інвалідність»

Класний керівник:                                    Надія ВИСОЧИНЕНКО

Майстер в/н:                                             В’ячеслав РУБАН

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.