3 грудня 2022 року виповнюється 300 років з дня народження Григорія Сковороди. З цієї нагоди було проведено виховну годину з учнями  групи 17/22 з професії “Агент з організації туризму”. Григорій Сковорода – видатний український філософ, просвітитель-гуманіст, поет, музиканта, педагог. Він залишив нащадкам феноменальну духовно-педагогічну спадщину, яка не втрачає свого унікального пізнавального, етико-виховного, естетичного значення і тепер, у період творення нової української держави, нової освіти.Про нього написано тисячі наукових праць, а його твори видавалися багато разів не лише в оригіналі, але в перекладі різними мовами світу.

Можна стверджувати, що на сьогодні Григорій Сковорода постає справжнім символом української духовності.Сковорода залишив нащадкам феноменальну духовно-педагогічну спадщину, яка не втрачає свого унікального пізнавального, етико-виховного, естетичного значення і тепер. 

Учні подивилися  пізнавальне відео та дізналися багато цікавого для себе. Після перегляду поділились своїм враженням та ще раз визначили для себе важливість цієї постаті для майбутнього покоління.

Майстер в/н. Маргарита Резніченко

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.