Профорієнтаційна робота продовжується…

Проблема професійного самовизначення постає сьогодні перед старшокласниками, випускниками шкіл.

05 грудня 2017 року майстри виробничого навчання ДНЗ «ЗВПУ» Бурдейна Любов Михайлівна та Кривко Ніна Петрівна відвідали школи міста Дніпрорудний з метою проведення профорієнтаційної роботи.

Майстри виробничого навчання Бурдейна Любов Михайлівна та Кривко Ніна Петрівна провели профорієнтаційну роботу серед учнів 9-х та 11-х класів спеціалізованої школи «Талант», школи – гімназії «Софія» та спеціалізованої школи «Світоч». Вони розповіли про підготовку робітничих професій економічно – адміністративного, художнього, та будівельного напрямку училища. Були представлені презентації професій та приклади робіт учнів.

          Бурдейна Любов Михайлівна та Кривко Ніна Петрівна розповіли майбутнім абітурієнтам про важливість правильного вибору та затребуваність робітничих професій в сучасному суспільстві. Адже робітничі професії – це дефіцит на ринку праці, який необхідно заповнити кваліфікованими та конкурентноздатними працівниками. Це дасть їм можливість здобути затребуваний на ринку праці фах, а згодом успішно розпочати трудову діяльність.

          Учні із задоволенням та великою увагою прослухали надану інформацію, яка стане їм у нагоді при виборі майбутньої професії.

 

 

 

 

Майстер виробничого навчання                        Кривко Ніна Петрівна,

Майстер виробничого навчання                        Бурдейна Любов Михайлівна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.