Все починається з любові.

Напередодні святкування Святого Валентина – дня всіх закоханих, в ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» відбувся святковий тематичний захід. Було організовано роботу святкової пошти, аби всі бажаючи могли освідчитись в своїх почуттях, або просто привітати всіх друзів зі святом, подарувавши валентинки з найтеплішими побажаннями.
В такі свята, особливо хочеться вірити в щирість почуттів, в справжню дружбу та здійснення мрій. Саме тому,учні які навчаються за напрямком –живописець флорист (Цибульська Вікторія, Денисенко Анастасія, Бабаєва Ганна, Анісімова Катерина) створили «Дерево любові, дружби та побажань». Зав’язуючі стрічки на гілочках чарівного дерева, кожен мав можливість загадати найзаповітніше бажання та й просто підняти собі настрій.
Також була підготовлена та проведена святкова розважальна програма «Все починається з любові», з конкурсами та вікторинами, такими як «найкраща валентинка», «знавець компліментів», «пісня кохання» та інші. Учні мали можливість продемонструвати свою силу, кмітливість, винахідливість, поетичні та художні здібності. По закінченню заходу всі учасники, мали можливість почастувати солодощами та продовжити спілкування в теплій атмосфері.

HQA1gjXrVCk dN47gqnG0No HOzIA8ZuPuQ NDrpCglhkS8 5hXmg9lRK5I

 

 

 

 

 

 

Керівник гуртка Качайло Людмила Миколаївна

Опубліковано у загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.