Інтерактивний захід «Знавець з бухгалтерського обліку»!

У ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» триває тиждень професійної майстерності з професії «Адміністратор» та «Агент з постачання».

Тому, майстер виробничого навчання Кішко Ксенія Вікторівна в групі № 09 за професією «Агент з постачання», за допомогою он-лайн конференції в Meed 30.11.2021 провела цікавий інтерактивний захід під гаслом «Знавець з бухгалтерського обліку». Здобувачам освіти необхідно було за допомогою сервісу Сoogl.it розробити ментальну карту з предмета «Бухгалтерський облік».

Метод «ментальна карта» – діаграма призначена для представлення слів, ідей, завдань, пов’язаних між собою та розташованих по радіусу навколо ключового слова або ідеї. Він використовується для генерування, візуалізації, структурування і класифікації ідей та як допомога у вивченні й організації матеріалу, при вирішенні проблеми, прийнятті рішення.

Здобувачі освіти створювали ментальну карту, наповнювали ії графічними і текстовими файлами, таблицями, презентаціями, відеоматеріалом.

Після проведення заходу «Знавець з бухгалтерського обліку»  у всіх учасників залишилися позитивні емоції, добрий настрій та міркування, як у майбутньому зможуть їх використовувати на практиці та робочих місцях.

Майстер виробничого навчання                                     Ксенія КІШКО

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.