Ігровий вечір в гуртожитку

Для здобувачів освіти Запорізького ВПУ гуртожиток – це другий дім, в якому можна знайти друзів, готуватися до навчання, відпочивати в кімнаті відпочинку та телевізіонці, відвідувати розважальні вечори, психологічні тренінги та кулінарити на кухні.

Робота кожного з педагогічних працівників училища націлена на зручне та комфортне навчання учнів. Наприклад, вихователь гуртожитку Наталя Михайлівна Пашкевич являється для всіх проживаючих в гуртожитку найкращим другом та порадницею: вирішує всі побутові проблеми, організовує святкові вечори, навчає учнів готувати борщ, пиріжки та інші смаколики. А якщо здобувач освіти має потребу спілкування з психолог, то попри роботу  в училищі, щовівторка в гуртожитку працює психологиня Ірина Анатоліївна Мєзєнова. А отже в цей день на учнів чекають цікаві інтерактивні тренінги та дружня атмосфера.

А для того, щоб здобувачі освіти мали змогу розважитися після довгого навчального дня , щосереди керівник гуртків Анна Анатоліївна Лєвєнцова в гуртожитку проводить культурно-масові заходи різних форм: кіновечори, конкурсно-розважальні та виховні години, пізнавальні вечори, такі як «Вивчи 48 країн Європи за годину» і багато-багато інших цікавих тем зустрічей з учнями.

І цієї середи, 9 лютого, пройшов черговий розважальний вечір. Затишно розмістившись в кімнаті відпочинку, одна група здобувачів освіти грала в гру «Уно», інші переглядали мультфільм. Такі невимушені вечори дають змогу в неофіційній формі обговорити організаційні моменти найближчих концертів училища, дізнатися про хобі та вподобання наших здобувачів освіти.

Керівник гуртка                                           Анна ЛЄВЄНЦОВА

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.