Шкідливі звички людини

           Шкідливі звички є у кожної людини. Деякі з них відносно безпечні для здоров’я і життя, а інші – прямий шлях жити неповноцінно і не дуже довго.

        Істотно погіршують якість життя людини залежність від комп’ютера або смартфона, шкідливе харчування, звичка не висипатися, ігроманія, безладне статеве життя, безконтрольне вживання ліків …

         Критично небезпечні звички завдають серйозної шкоди якості життя, викликають втрату потенціалу і мотивації, передчасне старіння і придбання різних захворювань. Це – куріння, вживання спиртних напоїв, наркотиків, токсичних і психотропних речовин. Саме такій темі сьогодні, 25,03.2024 р. була присвячена класна година у Державному навчальному закладі «Запорізьке вище професійне училище», у групі № 10/23.

         Учні І курсу, за професією «Живописець. Флорист».із зацікавленістю ознайомилися із матеріалом, виказали свої думки стосовно того, як можна раціонально розпорядитися своїм життєвим ресурсом так, щоби прожити довгу, продуктивну, насичену цікавими подіями життя!

          Будемо мати надію, що юні художники будуть розумно ставитися до свого життя, та не будуть псувати його шкідливими звичками.

Укладач – класний керівник групи 10/23 Анжела ПРОКОФ’ЄВА

                  Майстер в/н. Ганна АНІКАНОВА

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.