Виставка робіт з предметів: «Живопис», «Рисунок», «Технологія виконання художніх робіт»

Кожного року у Державному навчальному закладі «Запорізьке вище професійне училище» творче,яскраво, насичено проходять Тижні професійної майстерності з професій художнього напряму. Ось і  25.03.2024 р. розпочався Тиждень професійної майстерності з професій: «Декоратор вітрин», «Флорист», «Живописець»,  молодший бакалавр по напрямку «Дизайн».

          Заплановано багато цікавих заходів: виставки, конкурси, майстер-класи. Тиждень розпочато із виставок творчих робіт з предметів: «Живопис», «Рисунок», «Технологія виконання художніх робіт». Свої роботи виставили здобувачі освіти І та ІІ курсів, груп №10/23, 15/23 за професією «Живописець. Флорист», та групи № 17/23, за професією «Живописець. Декоратор вітрин», викладач Євген ПРОКОФ’ЄВ.

            На виставці юні художники представили роботи виконані в різноманітних жанрах. Це і портрети, пейзажі. Техніки виконання застосовувалися також різноманітні – олійний живопис, гуашевий живопис, кольорові олівці, масляна пастель. Виставка вийшла яскравою, насиченою, та визвала велику зацікавленість у відвідувачів. Чекаємо на подальші цікаві події.

Склав Викладач Євген Прокоф’єв

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.