Шкідливий вплив наркотиків

Наркоманія – це слово можна вважати синонімом слова «смерть». Скільки ще життів заберуть із собою в нікуди наркотики? Скільки поламаних життів?

Людина, яка наважилась спробувати наркотики, часто не усвідомлює, скільки хвороб вона отримає в найближчому майбутньому, на що прирече себе, свою сім’ю, своїх майбутніх дітей.

Тож, в ДНЗ «Запорізьке ВПУ» 27 лютого 2020 року, представниками Управління патрульної поліції міста Запоріжжя, була проведена лекція на тему «Шкідливий вплив наркотиків». Запрошені старші лейтенанти Биковська Інна Павлівна та Богола Ганна Миколаївна, розповіли здобувачам освіти 1 курсу групи № 11 за професією «Декоратор вітрин. Флорист», що таке наркоманія, які наркотичні речовини викликають залежність та які прояви наркотичної залежності можна спостерігати в людей, які вживають наркотики. Здобувачам освіти була надана інформація про кримінальну відповідальність та за які дії з наркотичними засобами та психотропними речовинами настає відповідальність та покарання. Також, був переглянутий відеоматеріал під назвою «Шкідливий вплив наркотиків».

У житті є багато можливостей відчути і побачити цікаве і нове, але для тих, хто спробував наркотики, на цьому всі відчуття і закінчуються.

Викладач Стрілець Н.В.

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.