Тренінг «Чи творча ти людина?»

Дуже часто, діти, які приходять на навчання, до останнього не можуть визначитися з професією. Одні вважають, що вони нічого не вміють робити своїми руками, тому творчі професії, на кшталт – декоратор або художник, навіть не розглядаються, а інші кажуть, що у них математичний склад думок. Буває й таке, що провчившись пів року, за одним напрямком, у деяких розкриваються й інші таланти, і діти починають освоювати одразу дві або навіть три професії.

Тому, щоб полегшити життя своїм учням, та відкрити в них творчі риси, 27 лютого, у гуртожитку ДНЗ ЗВПУ, викладачі Стрілець Н.В та Житницька А.В. провели психологічний тренінг, під назвою “Чи творча ти людина?”.

Діти підійшли до тренінгу з інтересом, задавали багато питань. Деякі учні, навіть відзначили, що все життя вважали себе не творчими, а тестування вказало їм, що вони навпаки, дуже творчі та обдаровані діти. 

На завершення тренінгу, учні виразили вдячність, та попрохали частіше проводити такі зустрічі, бо насправді, все чого не вистачає іноді дітям – це підтримка близьких, або вчителів.

Викладач – Стрілець Н.В.

Викладач – Житницька А.В.

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.