Чи є у вас хобі та навіщо воно потрібне?

 Хобі – це те, чим люди люблять займатися у свій вільний час, і що наповнює їхнє життя певним змістом. Неможливо увесь свій час присвячувати основній роботі та буденним справам. Захоплення дає можливість людині відпочивати. Займаючись улюбленою справою, людина, в першу чергу, задовольняє найважливішу, з точки зору, душевного комфорту, потребу в самореалізації, безсумнівно, забезпечує їй духовне зростання і надає її життю набагато більше яскравих фарб і позитивних емоцій.

 Наприкінці першого семестру виснажені морально учні та вчителі, прагнуть швидше відпочити від буденності. Тому важливим завданням було визначити, як же відпочивають наші учні. 18го грудня учні 11ї групи за напрямком «Декоратор вітрин флорист» та викладач спцдисциплін Житницька А.В. провели класну годину на тему «Ваше улюблене хобі та як його обрати». Учні брали участь у вікторинах, відбовідали на питання, проходили тестування.

 Наприкінці класної години, було визначено, що 70 відсотків групи надають перевагу активному хобі, а саме – гра у футбол, волейбол, кемпінг, і тільки 30 відсотків мають релаксуюче хобі – займаються квілінгом, вишивають. Потрібно відмітити, що 8 учнів виявили бажання змінити своє хобі, та зараз як раз знаходяться у пошуку.

Викладач – Житницька А.В.

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.