ЦЕ ПОВИНЕН ЗНАТИ КОЖНИЙ

З метою виявлення інформованості сучасного ставлення молоді до здорового способу життя, підвищення рівня репродуктивних знань, сексуальної культури і формування самозбережувальної концепції статевої поведінки, 20 березня 2019 року було організовано та проведено зустріч здобувачів освіти ДНЗ «Запорізьке ВПУ» з фахівцями «Клініки, дружньої до молоді».

Здоров’я – це стан, що дозволяє людині жити повноцінним життям, любити, відчувати задоволення в різних сферах життєдіяльності. У підлітковому віці молодь частіше починає закохуватися, вступати в інтимні стосунки. Бажання любити і бути коханим пробуджують в людині найкращі якості, прагнення стати краще, достойніше, досконаліше. Радість, щастя стають повними за умови, що подібні стани, почуття переживає і кохана людина. Не кожен в цей період розуміє, що любов – це не тільки почуття, але і відповідальність за своє здоров’є. Від репродуктивного здоров’я в підлітковому віці багато в чому залежить подальша повноцінне життя.

Юнаки та дівчата групи № 19 (професія «ОКН. Адміністратор» та групи № 07 (професія «ОКН. Контролер-касир», вході бесіди з гінекологом Клініки -Іващенко Євгенією Григорівною та психологом Остапенко Ларисою Миколаївною, дізналися про негативні наслідки статевих стосунків для здоров’я та про вплив психоактивних речовин на репродуктивне здоров’я.

Просвітницький захід був дуже інформативним. Учні мали змогу переглянути презентацію та отримати буклети та листівки.

Захід організували та провели:

Соціальний педагог Сєргєєва О.А.

Медична сестра Матвієнко В. І.

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини, Соціально-педагогічна діяльність. Додати до закладок постійне посилання.