Увага! Продовжено набір на професію «Муляр» (кам’яні роботи)

Муляр (рос. Каменщик) – це робітник, що бере участь у зведенні і ремонті житлових будинків, мостів, промислових і інших споруджень із природних і штучних будівельних матеріалів.
Муляр робить кладку несучих стін, фундаменту арок, зводів, колон, бере участь в установці віконних і дверних коробок, робить конопатку і заливання швів у збірних залізобетонних конструкціях.

Сьогодні професія муляра шанована суспільством. Саме він втілює у життя ідеї архітекторів і проектувальників, зводить просторові конструкції промислових споруд, будівлі суспільно-побутового призначення та житлові будинки. 
На ринку праці професія затребувана, попит на неї стабільний. Потреба у робітниках цієї професії постійна і має тенденцію до зростання. У переважній більшості регіонів України муляр без особливих ускладнень знаходить роботу в будівельних організаціях, на підприємствах та в установах різних форм власності, наприклад домобудівних комбінатах, ремонтних і житлових управліннях тощо. Таким чином, професія муляра має сталий попит на ринку праці.

Після навчання в Запорізькому вищому професійному училищі за професією Муляр випускникам присвоюється 5 кваліфікаційний розряд.

Приймальна комісія ДНЗ “Запорізьке ВПУ”
запрошує випускників  11 класів надати документи для отримання професії «Муляр»  у 2020/2021 навчальному році!
Працюємо з 8:00 до 16:00 щодня, з понеділка по п`ятницю.
Телефони для довідок:
+38 (061) 222-98-51
+38 (068) 110-59-03
+38 (050) 087-27-15

Опубліковано у загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.