Перший урок «Про правила респіраторної гігієни та як захиститися від Covid–19»

Саме так звучить тема Першого урок у 2020-2021 навчальному році  у ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище».  Перший урок у навчальному році — важлива подія як для усіх здобувачів освіти, так і для їхніх педагогів. Саме тому підготовка до цієї дати повинна бути належною. І сьогодні, 1 вересня,  у  групі № 14 за професією  «Декоратор вітрин. Флорист» навчальний рік розпочався першим уроком в просвітницькому форматі щодо COVID-19.

Під час першого уроку класний керівник  пояснила здобувачам освіти  нові правила поведінки під час навчання в умовах карантину, розвінчала міфи щодо COVID-19. Присутні на уроці ознайомилися  з правилами респіраторної гігієни, були проінформовані про психологічну допомогу у разі тривожного стану через пандемію, а також ознайомити з алгоритмом дій при виявленні хвороби.

Різноманітні форми та методи використали викладач Войтюк Тетяна Миколаївна та майстер в/н  Гудзь Аліна Юріївна разом зі своїми вихованцями: це пізнавальні вікторини, дебати, робота у групах, перегляд відеофільму. Сподіваємося, що цей урок привернув наших дітей до розуміння, що COVID-19 – реальна небезпека. Але водночас, що життя не зупиняється. Діти мають вчитися, підприємства працювати, при цьому дотримуючись правил безпеки.

Класний керівник  Войтюк Т.М.

Майстер в/н Гудзь А.Ю.

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність. Додати до закладок постійне посилання.