Триває профорієнтаційна робота

Вибір професії – справа нелегка. Але робити цей вибір доводиться кожному без винятку. Перед молодим поколінням постануть питання, як отримати правильний вибір професії та знайти головну справу свого життя, щоб мати моральне задоволення від роботи, отримувати достойну заробітну плату, приносити користь людям, державі.

Зараз наша Україна переживає тяжкі випробування, але після нашої Перемоги, нам разом доведеться відбудовувати нашу незламну Україну.

Сьогодні ми з впевненістю можемо говорити, що існує найпотужніша система, яка займається підготовкою конкурентоспроможного робітника – це наша професійно-технічна освіта.

Тому, 30 січня 2023 року в рамках профорієнтаційної роботи викладачі ДНЗ «Запорізького вищого професійного училища» Войтюк Тетяна Миколаївна та Височиненко Надія Вікторівна  провели онлайн-зустріч із учнями 9-А класу запорізької гімназії № 25. Зустріч відбулася за сприянням адміністрації гімназії та класного керівника Прохорова Володимира Борисовича.

Викладачі розпочали зустріч із відео про ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище».  Далі, вони ознайомили учнів  з переліком професій, за якими здійснюється навчання та матеріально-технічною базою навчального закладу.

Тетяна Миколаївна та Надія Вікторівна познайомили учнів  із особливостями освітнього процесу та перевагами навчання  саме у ДНЗ «Запорізьке ВПУ». Також. викладачі окреслили перспективи майбутнього працевлаштування випускників.

Шановні абітурієнти, ласкаво просимо на навчання до Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище»!

Викладач Войтюк Тетяна Миколаївна

Викладач Височиненко Надія Вікторівна 

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.