Тиждень професій будівельного напряму

В ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» з 17.04.2023 по 21.04.2023 проходив тиждень професій будівельного напряму.

Тиждень був дуже насиченим на різні події. В період з понеділка по п’ятницю кожного дня відбувалися різні виставки, олімпіади та вікторини.

В понеділок проводилася виставка листівок. Кожній групі було надано завдання намалювати листівку в якій вони представляють свої професії за якими навчаються.

У вівторок проходила олімпіада з предмета «Технологія малярних робіт» серед учнів першого та другого курсів навчання. В олімпіаді брали участь учні груп 02/21 та 04/22 за професією «Маляр. Штукатур. Лицювальник-плиточник» та групи 03/22 за професією «Маляр. Штукатур». У зв’язку з воєнним станом учасники кожної з груп проходили олімпіаду дистанційно.

Завдання олімпіади розробленні викладачем Орел Наталею Григорівною за допомогою Google Форм. Учасники мали змогу перевірити свої знання, здобуті на уроках теоретичного навчання та закріпленні під час проходження виробничої практики,

Забезпечувало проведення олімпіади та перевірку робіт компетентне журі.

За результатами перевірки переможцями олімпіади стали:

1 місце –Личкатий Максим (група 04/22);

2 місце – Бондарчук Валерія (група 02/21);

3 місце – Саранчук Дмитро (група 03/22).

В середу пройшла виставка учнівських робіт «Створення проекту ванної кімнати» в комп’ютерній програмі Ceramic 3DWEB серед учнів гр.02/21 «Маляр. Штукатур. Лицювальник-плиточник». Всі учні показали гарні результати в створенні проектів.

В четвер серед учнів професій будівельного напряму (групи 01/22, 02/21, 03/22, 04/22) відбулася інтелектуальна вікторина «Будівельний брейн ринг». Де всі учні будівельного відділення взяли активну участь в змаганнях.

Завдання для вікторини розробила викладач Орел Наталя Григорівна за допомогою WordWall.Запитання були різного будівельного направлення.

За результатами перевірки найактивніший учень гр. 03/22 Саранчук Дмитро отримав диплом переможця.

Вітаємо всіх учасників зі здобутими перемогами та дякуємо за активну співпрацю!

Голова МК:                                     Надія ВИСОЧИНЕНКО

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.