Вітаємо фіналістку всеукраїнського проєкту «Створюємо електронні навчальні курси в Articulate Storyline»!

З 27 лютого до 07 квітня тривав проєкт «Створюємо електронні навчальні курси в Articulate Storyline», який здійснювався за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), в рамках програми «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» за сприяння Міністерства освіти і науки України. Мета проекту – створення власних електронних освітніх матеріалів та розміщення їх на вебплатформі дистанційного навчання «Професійна освіта онлайн». Реалізацію проєкту здійснювала кваліфікована тренерська команда групи компаній Technomatix – лідера зі створення e-learning рішень в Україні. З поміж більш ніж тисячі заявок, було відібрано сорок кращих. В групу учасників потрапила голова методичної комісії професій будівельного напряму, викладач державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище» Височиненко Надія Вікторівна.

24 квітня 2023 року відбулося офіційне онлайн нагородження переможців. У заході взяли участь: Шумік Ірина, генеральний директор Директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України; Ситник Олексій, старший проєктний менеджер з питань децентралізації управління та цифровізації П(ПТ)О; Бондар Анна, експерт з питань розроблення освітнього контенту та наповнення платформи дистанційного та змішаного навчання «Професійна освіта онлайн»; представниця GIZ Хімченко Тетяна, фахівчиня з координації програми «EU4Skills: кращі навички для сучасної України» Сухоцька Ганна, професійна команда Technomatix та 26 учасників, які дійшли до фінального етапу проєкту і створили власні електронні навчальні курси.

Дистанційний курс розроблений Надією Вікторівною для забезпечення професії «Монтажник гіпсокартонних конструкцій», за результатами незалежного оцінювання, обрано для розміщення на вебплатформі «Професійна освіта онлайн»!

Зазначимо, що Надія Вікторівна увійшла до трійки фіналістів, які отримали не лише підписку на користування усіма можливостями для створення власних електронних курсів в Articulate Storyline, а й спеціальний приз від компанії Technomatix – річний безліміт на бібліотеку шаблонів і графіку ELearningchips.

Щирі вітання нашій колежанці! Подяка за натхненну працю, професіоналізм, творчість та бажання просувати й модернізувати професійну освіту!

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.