Свято Святого Миколая

Наближається улюблений, довгожданий час – час зимових канікул і новорічних свят.

Ці дні завжди пов’язані з дивом, а в чудеса хочеться вірити завжди. Самим перший зимовим святом з довгої їх низки можна сміливо вважати День Святого Миколая, день покровителя дітей і мандрівників. Православні християни відмічають цей день 19 грудня.

Напередодні свята 17 грудня 2019р. у групі 02 за професією «Маляр. Штукатур. Лицювальник-плиточник» викладачем Орел Наталею Григорівною було проведено виховний захід «Свято Святого Миколая».

Ні для кого не секрет, що в добрій казці криється історія життя реальної людини, що жила в другій половині III століття і прославилася своєю всепоглинаючою любов’ю до усіх людей.

 Під час проведення заходу учні познайомилися з біографією святителя, переказами з його життя. Окремі учні підготували матеріал з цікавими відомостями про благодіяння святого, історіями, пов’язаними з його іконами, традиціями святкування Дня Святого Миколая в Україні та інших країнах.

Так як цього дня  прийнято грати і веселилися, під час заходу викладач провела з учнями гру між двома командами на швидкість приготування подарунків та вікторину.

Наприкінці виховного заходу учні написали один одному привітання та приклеїли їх до «мішочка побажань». І звичайно ж поласували солодощами, які є обов’язковим атрибутом цього чудового свята!

 Викладач      Орел Наталя Григорівна.  

Опубліковано у загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.