Рада учнівського самоврядування ДНЗ «ЗВПУ» в дії

Рада учнівського самоврядування державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище» – є найвищим виконавчим органом учнівського самоврядування, робота якого спрямована на розвиток учнівської ініціативи та дисципліни.

Вже на початку II семестру члени Ради самоврядування розпочали свою активну роботу з засідання, на якому вирішувались питання планування роботи на II семестр, та активізації учнівської молоді.

За ініціативи голови ради самоврядування Охматенко Ганни учениці групи № 08 (професія «Агент з постачання. Оператор комп’ютерного набору») та члена ради самоврядування, ученицы групи №13 (професія «Декоратор вітрин. Адміністратор») Білич Олени, в гуртожитку ДНЗ «Запорізьке ВПу» було проведено виховний захід до 100-річчя Соборності України.

Білич Олена, як є головою соціально-патріотичної комісії, ініціювала проведення конкурсу листівок до Дня Соборності України, переможцями якого стали:

I – група № 08 (професія «Агент з постачання. ОКН») та група № 15 (професія «Живописець. Флорист»)

II – група № 14 (професія «Декоратор вітрин. Флорист»)

III – група № 10 (професія «Живописець. Флорист»)

У лютому місяці вже заплановано проведення заходів з метою підвищення рівня поінформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми торгівлі людьми, та захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Кожна з комісій Ради самоврядування виконує свої завдання, поставлені на 2018 -2019 навчальний рік, та головним завданням учнівського самоврядування Запорізького вищого професійного училища є:

  • формування в учнівській молоді управлінських навичок;
  • підвищення соціальної активності здобувачів освіти та формування у них організаторських вмінь;
  • виховання у юнаків та дівчат почуття власної гідності.

Координують роботу Ради учнівського самоврядування соціальний педагог Сєргєєва Олена Анатоліївна та заступник директора з навчально виховної роботи Паскарь Наталя Юріївна.

Голова Ради учнівського самоврядування Охматенко Ганна.

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини, Соціально-педагогічна діяльність. Додати до закладок постійне посилання.