ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА

Вибір професії – це крок, який визначає доросле життя кожної людини. Яку професію обрати і як бути затребуваним на ринку праці в майбутньому? Яка професія принесе і задоволення, і фінансове благополуччя?

З метою ознайомити молоде покоління з нашим навчальним закладом та нашими професіями,  16 листопада 2023 року в рамках профорієнтаційної роботи майстер виробничого навчання Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище» Кішко Ксенія Вікторівна була присутня на класній годині у Запорізькій гімназія № 76 Запорізької міської ради  та  провела онлайн-зустріч з учнями 9-А класу.

Ксенія Вікторівна розпочала зустріч із відео про ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», ознайомила учнів  з переліком професій за якими здійснюється навчання, матеріально-технічною базою навчального закладу та

із особливостями освітнього процесу, перевагами навчання  саме у ДНЗ «Запорізьке ВПУ».

Багатьох учнів зацікавило наше Запорізьке вище професійне училище і вони виявили бажання прийти на День відкритих дверей, який відбудеться у грудні та детальніше ознайомитись з професіями, майстернями та педагогічним коллективом нашого учбового закладу.

Чекаю на Вас!!! Ласкаво просимо!

Майстер виробничого навчання                       Ксенія КІШКО

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.