Конкурс – захист «Розробка кращої місцевої газети ДНЗ «Запорізьке ВПУ»

Традиційно,  в ДНЗ «Запорізьке ВПУ», розпочався тиждень  професійної майстерності  професії  «Оператор комп’ютерного набору» який проходить кожного року. З цього приводу 20 листопада майстром виробничого навчання Кішко Ксенією Вікторівною, проведен конкурс  «Розробка кращої місцевої газета ДНЗ ЗВПУ». В конкурсі прийняли участь учні групи № 18 «Оператор комп’ютерного набору. Адміністратор».

Мета конкурсу знайомство учнів з різними видами газет, які пропонуються на ринку сучасної поліграфічної продукції; розширення знань учнів про можливості використання програми; розвиток логічного та творчого мислення в процесі комплексного застосування набутих умінь і навичок при створенні газети; розвиток уміння планувати свою діяльність під час створення газети; формування естетичного погляду та смаку при розробці дизайну сучасної газети.

Завдання учнів було, створити цікаву газету «ДНЗ «Запорізьке ВПУ» в якій розкрити життя навчального закладу, висвітлити новини, конкурси, олімпіади, волонтерську діяльність, професії, цікаві факти та зробити пізнавальну та розважальну сторінку для всіх учнів та педагогічного колективу ДНЗ «Запорізьке ВПУ»

Учні змогли показати всі знання, які було здобуто впродовж теоретичного та практичного навчання  за професією «Оператор комп’ютерного набору». З цікавістю створювали, наповнювали газети різною інформацією та розповіли, як відбувався сам процес, які  функції були використані, яка бралась інформація.

 На при кінці тижня будуть визначені переможці за допомогою онлайн голосування на платформі Classroom/

Майстер виробничого навчання                                                        Ксенія КІШКО

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.