ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА З ЕЛЕМЕНТОМ МАЙСТЕР-КЛАСУ

Вибір професії – це крок, який визначає доросле життя кожної людини. Яку професію обрати і як бути затребуваним на ринку праці в майбутньому? Яка професія принесе і задоволення, і фінансове благополуччя? Підлітку важко відповісти на ці питання, тому що він не знайомий зі світом професій і ще жодного разу в житті не працював.

З метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів з навчальним закладом та  з переліком професій, які вони можуть опанувати у закладі освіти, про їх переваги серед інших професій, майстри виробничого навчання Кішко Ксенія Вікторівна, Рагімова Ольга Юріївна та Гудзь Аліна Юріївна 19 лютого 2021 року,  провели профорієнтаційну роботу  з елементом майстер-класу у Комунарському Центрі зайнятості  з  учнями  9 кл школи № 38  м. Запоріжжя.

Учні мали змогу переглянути відеоролик про життя училища.

Майстер виробничого навчання Гудзь Аліна Юріївна провела майстер-клас з флористики на тему «Аромат весни» де учні долучились виконувати композицію з живих квітів.

Діти уважно слухали інформацію по професіям які надаються у навчальному закладі.  Із захопленням та натхненням  приймали участь у майстер-класі майбутні абітурієнти.

Ми сподіваємось, що наша робота принесе позитивний результат.

Наприкінці заходу, майстри виробничого навчання запросили учнів на «День відкритих дверей» до Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище»!

Майстри виробничого навчання Кішко Ксенія Вікторівна, Рагімова Ольга Юріївна та Гудзь Аліна Юріївна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.