Профорієнтаційна робота – вірний вибір професії

Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі.   

Профорієнтаційна робота зі старшокласниками – одна з найважливіших ділянок профорієнтаційної роботи педагогічного колективу Запорізького вищого професійного училища. Саме тому  25 лютого 2019 року, майстер виробничого навчання Чебикіна Ася Устинівна та викладач фізичної культури Краєва Світлана Вікторівна, провели профорієнтаційну роботу з учнями сільських шкіл селищ Відрадне, Августинівка, Петропілля та ін.   Потенційні абітурієнти,  дізнались про професії, за якими навчаються в ДНЗ «ЗВПУ», умови вступу та навчання. Презентація закладу та  інформування учнів про їх можливості, перспективи у подальшому житті при отриманні професії в нашому закладі допоможуть зробити вірний вибір. 

Здобувачі освіти отримали комплект агітаційного та рекламного матеріалу де  йдеться про професії, які можна отримати в ДНЗ «ЗВПУ», які документи необхідні для вступу, де знаходиться приймальна комісія та часи її роботи.

Майстер виробничого навчання                     Чебикіна А.У.

Викладач фізичної культури                            Краєва С.В.

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.