ПРОЕКТ «START PROFI. ОБИРАЙ. ВИРІШУЙ. ДІЙ»

В межах Місячника професійної орієнтації та проекту «START PROFI. Обирай. Вирішуй. Дій», педагогічні працівники та учні ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» прийняли активну участь у масштабному профорієнтаційному заході «Профіленд – місто професій», який було організовано для учнів 9-х класів Запорізьких загальноосвітніх шкіл.

До початку заходу учні загальноосвітніх шкіл мали змогу прийняти участь у майстер-класах, підготовлених майстрами та учнями ДНЗ «ЗВПУ» та познайомитись з переліком професій, умовами навчання та вступу до навчального закладу.

Головні організатори заходу – представники Запорізького міського центру зайнятості підготували та вели концертну програму, яка відбувалася на сцені ПК «Металургів».

Майстер виробничого навчання з професії «Живописець. Флорист» Кузьменко Світлана Юріївна разом зі своєю ученицею презентувала професію «Живописець», Гудзь Аліна Юріївна майстер виробничого навчання з професії «Декоратор вітрин. Флорист» презентувала професію «Флорист», а викладач Єрьоменко Олена Миколаївна познайомила учнів з професією «Муляр».

Присутні в залі учні мали змогу переглянути презентації «Живописець», «Флорист», «Муляр» та отримати повну інформацію, щодо представлених професій, можливостей подальшого навчання та працевлаштування.

Учні шкіл з зацікавленістю слідкували за кожним виступом, розширювали свої знання щодо представлених професій, та обирали професію, яка викликала у них найбільшу зацікавленість та інтерес.

Соціальний педагог Сєргєєва Олена Анатоліївна

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Соціально-педагогічна діяльність. Додати до закладок постійне посилання.