День відкритих дверей у Запорізькому міському центрі зайнятості

14 березня 2019 року відбулося завершення Місячника профорієнтації «Професійний орієнтир», який проводив Запорізький міський центр зайнятості.

В цей день здобувачі освіти Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №55 та Запорізького навчально-виховного комплексу №67 мали змогу отримати інформацію про спеціальності та професії затребувані сьогодні на ринку праці.

Соціальний педагог Сєргєєва Олена Анатоліївна розповіла майбутнім абітурієнтам про умови вступу та навчання, про матеріальну базу та гуртожиток, та зупинилась на переліку професій, які надає ДНЗ «Запорізьке ВПУ» на базі 9-го та 11-х класів, адже перш ніж вибрати професію, учні повинні отримати максимум інформації про професії, їх зміст, статус на ринку праці, рівень освіти, перспективи працевлаштування та можливості продовження навчання.

Після інформаційної частини на учнів чекав майстер-клас з акварельного живопису, який підготував майстер виробничого навчання з професії «Декоратор вітрин. Адміністратор» Маковецький Олександр Олександрович.

Хлопці та дівчата залюбки поринули в творчу діяльність та мали змогу замислитись над вибором майбутньої професії.

Профорієнтаційна робота – це важливий аспект діяльності ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище». З її допомогою до моменту свого професійного самовизначення учні випускних класів можуть не тільки підготуватися до усвідомленого вибору спеціальності, а й отримати велику інформацію про сучасний стан ринку праці, про необхідні особистісні і професійні якості, умови праці та роботодавців…

Соціальний педагог Сєргєєва О.А.

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність. Додати до закладок постійне посилання.