Проект «Я маю право»

В Україні та в Запорізькій області, зокрема, продовжує реалізовуватися загальнонаціональний правоосвітницький проект міністерства юстиції України «Я маю право!», спрямований на підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо використання та захисту їхніх прав у повсякденному житті.

В рамках цього проекту, 25 березня було проведено бесіду на правову тематику, на якій були присутні учні групи №19 за професією: «Оператор комп’ютерного набору, Адміністратор», групи №07 за професією: «Оператор комп’ютерного набору, Контролер-касир» та групи № 13 за професією: «Декоратор вітрин. Адміністратор»

Бесіду з учнями провели Лоуман Ксенія Григорівна – головний спеціаліст Управління з питань нотаріату Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області та Стефанцов Віктор Ігорович – провідний спеціаліст Управління з питань нотаріату Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області.

Учні дуже уважно прослухали надану інформацію і прийняли активну участь в обговоренні питань наступних виборів президента країни. Учні отримали буклети «Я маю право» з контактним телефоном  Единого контакт-центру системи безоплатної правової допомоги в межах України.

Сподіваємось, що  надана інформація можливо стане їм у нагоді.

Майстер виробничого навчання  Бурдейна Любов Михайлівна

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.