Позаурочне життя: у прагненні не має обмежень!

З метою створення умов для забезпечення оптимальної рухової активності дітей-інвалідів та дітей з обмеженими фізичними можливостями, з метою допомоги даній категорії дітей у досягненні достатнього рівня фізичної та функціональної підготовки Запорізький регіональний  центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт»  проводить підготовку  дітей-інвалідів з важкої атлетики (пауерліфтинг).

Здобувач освіти нашого Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище» групи №03 за професією «Маляр. Штукатур. Декоратор вітрин» Чорний Віталій, являється вихованцем  Запорізького регіонального  центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».   

19.05.2021 року у комунальному закладі «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з важкої атлетики імені Л.І.Жаботинського» Запорізької обласної ради проходили змагання серед юніорів даної категорії, у яких і прийняв участь наш здобувач освіти Чорний Віталій та зайняв почесне II місце, посиливши підняття штанги вагою 45 кг.

Вперед і тільки вперед!

Майстер виробничого навчання Ольга РАГІМОВА

та класний керівник Єлена ЕРЬОМЕНКО

Опубліковано у загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.