Перший мільйон!

Професія «Агент з постачання» досить багатогранна. Тому, до людини, яка обрала цю професію, пред’являються високі вимоги в обізнаності у сфері торгівлі.

Тож, 2 грудня 2021 року, в рамках проведення тижня професійної майстерності за професіями «Адміністратор» та «Агент з постачання», викладачем спец. дисциплін Стрілець Наталією Валеріївною, була проведена   інтерактивна гра «Перший мільйон» зі здобувачами освіти групи № 09, які навчаються за професією «Агент з постачання. Оператор комп’ютерного набору».

Гра була проведена дистанційно, за допомогою сервісу Google Meet. Метою проведення інтелектуальної гри було узагальнення знань здобувачів освіти з предметів «Організація товарознавства», «Технологія торгівлі», «Інформаційні системи і технології в комерційній діяльності», розвинення в здобувачів освіти зацікавленості до вивчення економічних дисциплін, виховання самостійності, комунікативності.

Здобувачі освіти змогли показати свої знання, вміння та навички, отримані на уроках професійно-теоретичної підготовки та на уроках виробничого навчання.

Викладач Стрілець Наталія Валеріївна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.