Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією ВІЛ/СНІД. Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно.

 «Хто попереджений – той захищений» – під таким гаслом 1 грудня поточного року класний керівник групи № 14 Войтюк Тетяна Миколаївна провела  тематичну класну годину.  Метою заходу  було привернення уваги молоді до проблеми ВІЛ/СНІД та підвищення рівня інформованості про захворювання. 

Протягом класної години кожен здобувач освіти мав можливість висловити свою думку та поділитися переживаннями з даного питання. І в підсумку було зазначено, що дана класна  година – символ співчуття, підтримки та надії на майбутнє без СНІДу, а також прагнення привернути увагу молоді, поінформувати їх про шляхи передачі ВІЛ і наголосити на необхідності проходження тестування.

Такі заходи, допоможуть усвідомити здобувачам освіти  всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.