Майстер-клас від лідерів у сфері виробництва декоративних будівельних матеріалів

23 січня 2020 року в Державному навчальному закладі «Запорізьке вище професійне училище» представники ТМ «Ельф Декор» провели майстер-клас для здобувачів освіти, викладачів, майстрів виробничого навчання та всіх охочих працівників училища.

Пан Дмитро та пан Олександр – висококваліфіковані фахівці-декоратори, які розповіли присутнім про ТМ «Ельф Декор», яка виготовляє нові декоративні матеріали, що орієнтовані на останні світові тенденції в декорі і дизайні. Продукція даної торгової марки  виготовлена з екологічно чистої сировини Premium-класу. Також вони представили зразки інтер’єрів, які були виконані матеріалами ТМ «Ельф Декор». Це  і високопрофесійні авторські інтер’єри, і низькобюджетні тендерні об’єкти, і демократичні ремонти.

Фахівці-декоратори наочно показали різні техніки нанесення покриття, в результаті чого з одного й того ж матеріалу можна отримати різноманітні фактури, колірні відтінки, імітації натурального каменю, мармуру, ефекту оксамиту тощо. Та розповіли про тонкощі нанесення тих чи інших декоративних матеріалів.

Здобувачі освіти, що навчаються на будівельному та художньому відділеннях власноруч спробували наносити покриття та використовувати різні техніки.

Майстер-клас тривав декілька годин. Здобувачі освіти ставили багато запитань, на які отримували розгорнуті та зрозумілі відповіді.

По завершенню майстер-класу представники ТМ «Ельф Декор» люб’язно надали декоративні матеріали власного виробництва для навчання здобувачів в умовах проходження виробничого навчання в майстернях.

Старший майстер ДНЗ «Запорізьке ВПУ» запросила представників ТМ «Ельф Декор» для проведення майстер-класу з інших технік нанесення новітніх декоративних покриттів. Будемо раді знову зустрітися з фахівцями-декораторами для покращення рівня професійних компетентностей та завжди крокувати в ногу із часом!

Старший майстер  Валентина Гармаш

Опубліковано у загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.