Майбутній захисник України!

14 жовтня, в день Покрови  Пресвятої Богородиці водночас з Днем українського козацтва наш народ відзначає державне свято – День Захисника України. Саме цього дня вшановується мужність та героїзм захисників незалежності й територіальної цілісності України , віддається шана військовим традиціям українського народу. Цей день – не просто дата в календарі, а одне з найвизначніших свят, це свято мужності й військової доблесті. 

З нагоди цього свята, 10 жовтня   класним керівником групи № 14 «Декоратор вітрин. Флорист» Войтюк Тетяною Миколаївною  був проведен інтерактивний виховний захід – вікторина «Майбутній захисник України!».

Здобувачі освіти декламували вірші, у яких виражалися любов до рідної землі, переживання за долю нашого народу та віра світле майбутнє. Виступи  урізноманітнювали мультимедійні презентації  та відеоролик.

Дівчата підготували цікаві повідомлення про виникнення військових термінів, провели  вікторину для всіх присутніх. Завдання вікторини дозволили  здобувачам освіти  групи пірнути в атмосферу козацького життя  та детальніше дізнатися про кошового отамана, церкву, канцелярію писаря.

 Діти ще довго будуть згадувати цей захід, адже він був спрямований на виховання у  молоді патріотичних почуттів до рідної землі, поваги до захисників Вітчизни, осмислення себе , як частини великого українського народу.

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.