Героїв країна – моя Україна

14 жовтня – триєдине свято для українців. Це і День Українського козацтва, День захисника України та одне з найбільш шанованих свят – свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Починаючи з 2014 року, 14 жовтня офіційно святкують  День захисника України. Це свято –  вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій українського народу. Воно  сприяє  зміцненню патріотичного духу в суспільстві.

 В  групі 03 «Лицювальник-плиточник. Муляр»  здобувають освіту майбутні захисники України. Саме для них 08.10.2019  відбулася виховна година, присвячена цьому святу. Напередодні свята мужності, хоробрості, стійкості, свята справжніх чоловіків, майстер виробничого навчання Чебикіна Ася Устинівна провела  виховну годину «Героїв країна – моя Україна». Важливо, щоб сучасне юнацтво мало серце, не байдуже до долі народу, нації, батьківщини, щиру віру у вічні цінності та високі національні ідеали.

Свято Дня захисника України можна назвати одним із найважливіших свят для нашої країни. Не випадково виховна година  набула гасла «Благословенна та держава, що має відданих синів». Теплими словами згадали, всіх тих людей, котрі відстоюють цілісність нашої країни, захищаючи кожного з нас, адже цей день покликаний підняти дух народу, патріотизм, любов до своєї Батьківщини.

Метою заходу стало формування в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь.

Майстер виробничого навчання                                        Чебикіна Аcя Устинівна

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.